Stretch Öresund AB

Gør bæredygtige idéer til digital innovation med Stretch Öresund

Stretch Öresund AB

Vi skaber fremtidens virksomheder!

Med agil virksomhedsudvikling og Microsoft som platform kan vi hurtigt forvandle bæredygtige idéer til digital innovation. Vi hjælper vores kunder med at digitalisere deres virksomheder …

… ved hjælp af en digital arbejdsplads. Med moderne arbejdsmetoder og en digital samarbejds- og kommunikationsplatform skaber vi nye kontaktflader og muligheder for fremtidigt samarbejde. (Office365, SharePoint, Power Platforms)

… og gennem uddannelse og certificering inden for de agile rammer arbejder vi sammen for at opnå en agil transformation. Vores agile forandringsledere støtter og vejleder jer gennem hele processen. (SAFe, Scrum)

… ved hjælp af komplette, agile udviklingsteams, som hurtigt forvandler idé til digital løsning med en tydelig forretningsværdi. (Azure DevOps, Scrum, Design Sprint etc.)

… med skræddersyede it-løsninger. Disse kan med fordel initialt udvikles som PoC (Proof of Concept) med henblik på at evaluere og argumentere for den videre udvikling af en komplet it-løsning. (Microsoft .NET, Azure)

… ved at anvende Business Intelligence til at visualisere og muliggøre analyser af virksomhedskritiske informationer, så de fremstår tilstrækkeligt tydeligt til, at man kan agere på dem. (Azure Business Intelligence med Power BI)


Kontakt os