Stretch Öresund

Vi er det firma, der står for engagement og innovation.

Teknik, metode og sociale kompetencer i en skøn kombination!

I hjertet af Malmö finder du en samling senior-konsulenter, der er passionerede omkring hinanden, deres kunder og naturligvis processer, metodik og alle former for teknologi. Vores kunder hyrer os til at forbedre deres processer og systemer. I bund og grund handler det om at øge omsætningen eller at minimere omkostningerne. For at nå vores mål skal vi forstå kundernes værdier i dybden, og ikke mindst forstå kunsten at passe ind i virksomheden.  Det kræver erfaring, sociale færdigheder og tekniske kvalifikationer. Det kræver mod!

Vi mener, at vi når resultater og optimerer forretningsværdien for vores kunder ved at have dybtgående og prestigeløse kompetencer og en evne til at afspejle kundens behov. Vi kalder det et sundt miljø og et fantastisk sted at arbejde, med masser af varme og omtanke. Det er Stretch Öresund!

Vi stræber altid efter det næste niveau – efter at prøve noget nyt.  Vi tager udgangspunkt i kundernes behov og tilpasser teknologien, ikke omvendt. Værdien kommer fra anvendelsen – det ved vi af erfaring. Vores vision er at være de bedste inden for de områder, vi arbejder med. Vi mener, at en gruppe eksperter leverer bedst værdi og kvalitet til en, i længden, betydeligt lavere omkostning.

Stretch Toughest1_720x300

Vores kerne

Vores store forcer er blandt andet forretningsanalyse og projektledelse, hvor vi  opbygger agilt og traditionelt. Vi har fantastiske udviklere og arkitekter på Microsoft-platformen med .net, den nyeste webteknologi og SharePoint. Vi arbejder meget med beslutningsstøtte (Business Intelligence), hovedsageligt inden for Microsoft og Qlik. Vi leverer en fantastisk arbejdsplads med Office 365 som en serviceydelse. Men det er ikke teknologien og metoderne, der er i fokus hos os – det den forretningsværdi, vi skaber for kunderne. Vi tror på leverancer i små skridt, høj kompetence og at være ET team sammen med kunden – så ved vi , at vi skaber mest forretningsværdi for hver investeret krone.

Forretningsmål

Vi skaber fantastiske forretning ved at ændre spillets regler med førende ydelser og specialister.

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden