Stretch Göteborg AB

Digitale rejser til reflekterende virksomheder med Stretch Göteborg

Stretch Göteborg AB

Stretch Göteborg brænder for forretningssystemet SAP og forandringsledelse

Vi moderniserer virksomheder, der anvender SAP-produkter i deres organisation, og tager dem med på en innovativ rejse mod nye forretningsmodeller og SAP-landskaber. Med agile leveringsmetoder, cloud-teknologier og automatiserede processer skaber vi digitale rejser med brugerfokus til reflekterende virksomheder. Det kan fx handle om migrering af SAP til Microsoft Azure, nye værdiskabende add-ons eller et nyt cloudbaseret ERP i form af SAP Business ByDesign.

En digital rejse beskriver vi som en end-to-end-proces, som kombinerer teknik, processer og mennesker med det formål at skabe forenkling og øge tempoet i processer ved at sikre, at de kræver et absolut minimum af menneskelig indblanding og tid.

Stretch Göteborg er en førende nicheleverandør af SAP-relaterede tjenester med fokus på SAPs transformation mod cloud- og brugercentrerede løsninger og den forandringsrejse, som det indebærer.

Stretch har arbejdet med SAP siden starten i 2002.
I dag er vi SAP Gold Partner med fokus på ERP Cloud. Vi er i alt tre virksomheder på det svenske marked (Stretch Evolve, Stretch Procurement og Stretch Göteborg), som har 100 % fokus på at gøre en forskel for vores SAP-kunder. I Skandinavien er vi cirka 100 SAP-konsulenter.


Kontakt os