Stretch Evolve AB

Forretningsudvikling, der gør en forskel, med Stretch Evolve

Stretch Evolve AB

Effekt med små midler og altid med fokus på brugerens perspektiv

Vi forenkler vores kunders hverdag, især deres logistik- og økonomiprocesser, ved hjælp af SAP-teknik. Det sparer tid og øger tilgængeligheden. På den måde skaber vi kapacitet til jeres kerneopgaver og mulighed for refleksion – to faktorer, som er nødvendige for, at I kan være et skridt foran og træffe gode beslutninger.

Alle virksomheder skal løbende opdatere deres virksomhedssystemer for at kunne følge med kravene om kort responstid, korte lead times og korrekt rapportering i forbindelse med beslutninger, der skal tages her og nu.

Her gør Stretch Evolve for alvor en forskel! Vi skaber stor effekt med små midler og tænker altid et skridt længere i vores SAP-udvikling. Løsningerne skal fungere i praksis og på lang sigt. Det indebærer også, at brugerne skal have det maksimale ud af de investeringer, som virksomheden har foretaget eller skal foretage.

Vi gør en stor indsats for at holde os ajour med den seneste udvikling i SAP. Vi vejleder dig i S/4 HANA, vi forenkler din brugeroplevelse ved hjælp af apps (UX), og vi øger din indsigt med SAP Analytics Cloud. Derudover er alle vores konsulenter, der har tæt kontakt til kundevirksomhederne, certificeret i forandringsledelse for at sikre, at brugerne kommer med om bord på den digitale rejse.

Stretch har arbejdet med SAP siden starten i 2002.
I dag er vi SAP Gold Partner med fokus på ERP Cloud. Vi er i alt tre virksomheder på det svenske marked (Stretch Evolve, Stretch Procurement og Stretch Göteborg), som har 100 % fokus på at gøre en forskel for vores SAP-kunder. I Skandinavien er vi cirka 100 SAP-konsulenter.


Kontakt os