Stretch ByDesign

Gør det komplekse enkelt med Stretch ByDesign

Stretch ByDesign

SAP Business ByDesign er en komplet cloudløsning til virksomheder, som vil effektivisere og optimere deres virksomhed

Stretch ByDesign fokuserer på jeres forretningsidé. Måske skal I til at starte op og planlægger en hurtig ekspansion. Eller også har jeres forretningsidé allerede bevist sit værd, så nu skal I skalere op. Så skal I lægge den lille virksomheds rutiner bag jer og skabe en moderne virksomhed med automatiserede processer og tæt integrerede økonomi- og virksomhedsfunktioner.

Lynhurtige analyser og fuld kontrol over kunder, logistik, produktion og medarbejdere i et system, som kan rumme hele verden både i dag og i fremtiden, kræver et cloudbaseret virksomhedssystem med den seneste teknik.

Stretch ByDesign er et af de forretningsområder, som Stretch Göteborg AB arbejder med. Stretch Göteborg er en førende nicheleverandør af SAP-relaterede tjenester med fokus på SAPs transformation mod cloud- og brugercentrerede løsninger og den forandringsrejse, som det indebærer.


Hvad er SAP Business ByDesign?

Gør det komplekse enkelt. Skab forudsætninger for fleksibilitet og transparens i din organisation. Gør alt dette skalerbart og omkostningseffektivt med SAP Business ByDesign – det cloudbaserede forretningssystem, der er skabt til skyen.

SAP Business ByDesign er en komplet cloudløsning til virksomheder, som vil effektivisere og optimere deres virksomhed. Denne SaaS-tjeneste (Software as a Service) gør jer i stand til at øge innovationstakten på en stabil og sikker måde til en utroligt fordelagtig pris.

Boka demo


Hvorfor vælge SAP Business ByDesign?

Det korte svar er, at du får rigtig meget forretningssystem for pengene. SAP Business ByDesign håndterer alt fra finansielle processer til salg, CRM, HR, projektstyring, produktion, lager og økonomi.  Du har adgang til det hvor som helst og når som helst og på stort set en hvilken som helst enhed. Frit, enkelt og skalerbart!

Dette cloudbaserede forretningssystem kan være en nøgle til at udnytte nye muligheder og fremme væksten. I kan blandt andet:

  • Effektivisere jeres processer (end-to-end) og opnå den maksimale forretningsværdi i hele organisationen.
  • Tage beslutninger baseret på realtidsinformation med integreret analyse og rapportering via SAP HANA.
  • Lade brugerne arbejde hvor som helst og når som helst via indbyggede mobilapplikationer.
  • Komme i gang med det samme. Systemet er så tæt på “plug’n’play”, som man kan komme.

SAP Business ByDesign the Stretch way
Tidligere har der manglet et rigtig godt alternativ til cloudbaserede ERP-løsninger, men det bliver der rettet op på med Business ByDesign, og det synes vi er fantastisk! Hvis I vælger at indføre eller udskifte et ERP-system, skal det forenkle jeres hverdag. Det skal automatisere og være brugervenligt og sjovt at arbejde med! Vi vil skabe forretningsværdi i alt, hvad vi gør, og vi foretrækker at gøre det gradvist, trin for trin. Ved at levere resultater tidligt og ofte, kan vi sikre os, at vores kunder får det maksimale ud af deres investering. SAP Business ByDesign har 36 forhåndsdefinerede processer, som I kan vælge mellem, og vi implementerer ByDesign fra opstart til drift på 3-5 måneder.

Vores specialister hjælper jer med at komme i gang i en fart, så I kan skabe yderligere værdi for virksomheden hver dag!


Kontakt os