Stretch Addera AB

Happiness in teamwork
by Stretch Addera

start site

Stretch Addera AB

Atlassian Enterprise Platinum Solution Partner

Stretch Addera hjælper din organisation med at finde glæden ved teamwork. Stretch Addera leverer Atlassian-løsninger til hele det skandinaviske marked. Vi elsker Atlassians værktøjsportefølje!

Vores teams er utroligt dygtige til at tilpasse og forvalte Jira Service Management, Jira Software, Confluence, Bitbucket, Bamboo og Opsgenie, så dit team kan indfri sit fulde potentiale. Som team har vi fokus på din leverance og leverer lige netop den service, der giver dine agile teams et løft.

Mere effektiv forvaltning gennem serviceaftaler og certificerede konsulenter i Atlassian

Det føles fantastisk, når Jira frigør tid og gør dig i stand til at fokusere på din leverance. Jira og Confluence er forretningskritiske, og gennem administration af certificerede specialistteams skabes løsninger, som er bæredygtige og skalerbare. En serviceaftale er løsningen til sikker og effektiv administration af Jira Software, Jira Service Management, Confluence, Opsgenie, Bitbucket og Bamboo inklusive tilhørende marketplace-apps og -integrationer.

På baggrund af vores erfaring med Atlassian Data Center-instanser og Atlassian-cloudmiljøer kan vi rådgive jer til at træffe de rigtige beslutninger. Vi hjælper jer med at starte, migrere, forbedre og automatisere jeres Atlassian-setup. Vores fokus på at bidrage med bæredygtige løsninger resulterer i, at størstedelen af vores kunder beder om en serviceaftale, når opgaven er afsluttet.

Vi så tidligt potentialet i Atlassian Cloud, og allerede i 2018 blev vi udnævnt til Atlassian Cloud Partner of the year. Er I klar til cloud? Vi hjælper jer gennem omstillingen.

Kontakt os for at få en snak om, hvordan I finder glæden ved teamwork allerede i dag!


Kontakt os