Stretch AB

Skandinaviens hurtigste konsulentvirksomhed!

Fokus på forretningsværdi i hver mission

Stretch AB brænder for iværksætterånd Med vores forretningsmodel hjælper vi store og små virksomheder med at skabe lønsom vækst. Vi gør det med et stærkt, gennemgående kundefokus og en klar lokal forankring. Vores strategier tager afsæt i udtalt iværksætterånd, med målsætningen om at opnå forretningsværdi og kvalitet i den enkelte opgave.

StretchJoggar-086_720x350

“Den store lille konsulent”

Under paraplyen Stretch AB er der syv datterselskaber, der tager udgangspunkt i forskellige målgrupper og markeder. På grund af den geografiske spredning har vi mulighed for at tilbyde vores kunder et tæt samarbejde, samtidig med at vi kan supplere med specialister og services fra øvrige enheder. Sammen garanterer vi en tilfreds kunde, og at vi altid sætter forretningsværdien i fokus, uanset behov eller udfordring.

Stretch ABs datterselskab driver og har selv ansvaret for deres forretning, men bliver bistået af Stretch AB i spørgsmål, der handler om rekruttering, kommunikation, salg, finansielle og juridiske spørgsmål samt økonomi. Moderselskabet udvikler og forvalter, sammen med datterselskaberne, varemærket Stretch, der tiltrækker iværksættere. Sammen etablerer og driver vi succesrige virksomheder under vores fælles varemærke.

Vil du vide mere? Så er du velkommen til at kontakte os!

Sanna Andersson, CEO
sanna.andersson@stretch.se

Jan Maelum, Formand
jan.maelum@stretch.se

Forretningsmål

Stretch ejer og udvikler virksomheder, der er førende på deres markeder. Vi gør ikke alt for alle. Vi gør kun det, vores specialister er virkelig gode til, og det som giver vores kunder optimal forretningsværdi og vi leverer altid top klasse!

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden