Stretch Stockholm

Vi udvikler verden med IT

Innovation, nysgerrighed og mod

Vi skal udvikle verden – hver dag! Vi skal skabe værdi for vores kunder med teknologien som grundlag – i alt vi gør! Vi skal blive bedst til at skabe forretningsværdi, og vi skal tage små skridt hele tiden. Det gør vi gennem innovation, nysgerrighed og mod. Vi tør udvikle os sammen med vores marked og med teknologien i rygmarven. Vi hjælper det enkelte menneske og organisationer med at udvikle sig langsigtet, bæredygtigt og med fokus på optimering af forretningsværdien med IT.

Bag enhver succesfuld investering ligger der et stort fokus på innovation og ny teknologi. En ny måde at levere noget på, som markedet tog til sig. En måde, der udnytter digitaliseringens muligheder og åbner for innovation. Stretch Stockholm udvikler verden på samme måde – med IT. Med en udtalt iværksætterånd og omtanke skal vi udfordre kunden og hinanden til konstant at tænke innovation, udvikling og optimal forretningsværdi for hver eneste krone.

StretchJoggar-193_720x350

Vi udvikler verden med IT

Vores 5 kompetenceområder er stærke i det, de gør! Det skaber tydelighed på markedet og samtidig en bredde i vores leverancer. Selvfølgelig går vores leverancer somme tider ud over de forskellige forretningsområder, hvis behovet og udfordringen kræver det. Vi løser opgaven som ET team med omtanke for kunden og hinanden Det er styrken i vores virksomhed! Vi har specialister inden for indkøb, kundenære processer, ledelse og forandringsstyring, Data to Decision samt platformsudvikling. Sammen garanterer vi en tilfreds kunde, som får værdien af sin investering tilbage – først da er vi tilfredse med vores levering.

Vores krav til os selv? Det er altid at tage nye skridt for at udvikle værdien for kunden og for verdenen, og vi skal gøre det med teknologien som grundlag. Nysgerrig på, hvad vi mener? Kontakt os, så fortæller vi mere!

Forretningsmål

Vi hjælper kontinuerligt vores kunder med at flytte fokus fra projekt til helhed. Det skaber varige resultater, som vi sammen er stolte af. Vi er unikke gennem vores omtanke for kunder og medarbejdere. Vi har altid den langsigtede værdi i fokus for både det enkelte menneske og organisationen. Med nysgerrighed udvikler vi verden og Stockholm-markedet med ny teknologi.