Stretch Norge

Første valg for dig som kunde!

Fremtidsorienterede konsulenter med fokus på forretningsværdi

Velkommen til Stretch Norge! Vi er en gruppe engagerede og energiske rådgivere, der fokuserer på vores kunders behov og udfordringer, med det formål at optimere deres forretningsværdi.

Vi har dybtgående kompetencer og lang erfaring med forskellige projekter og brancher, men vi vil altid udvikle os og blive endnu bedre. Vi er fremtidsorienterede!

Vi drager omsorg for vores kunder, og har altid modet til at spørge for at forstå deres virkelighed – i dybden. Først da ved vi, at vi kan levere den bedste løsning med fokus på forretningsværdi. Det er vigtigt for os.

Signicat, Salesforce

Fra strategi til implementering og vedligeholdelse

Stretch Norge har nogle af Skandinaviens førende specialister i indkøb, forandringsledelse og cloud-baserede løsninger. Vi har lang erfaring i strategi, rådgivning, implementering og vedligeholdelse af SAP Ariba. Salesforce er et andet hot område for os, hvor vi stiller meget tunge CRM-konsulenter til rådighed. For nylig lancerede vi, sammen med vores partner Signicat AS, også et separat modul for sikker elektronisk signering i Salesforce ved hjælp af Signicat Sign.

Vi tilbyder konsulentservices inden for projektledelse, forandringsledelse, krav- og leveringsstyring. Vores konsulenter har lang erfaring med store som små projekter både i den offentlige og den private sektor.

Vi er en del af Stretch-gruppen og har et tæt samarbejde med vores kolleger fra andre Stretch-kontorer i Skandinavien. Det gør, at vi kan tilbyde lokal tilstedeværelse i kombination med bredde og styrke fra en stor organisation. Det giver tryghed for vores kunder.

Forretningsmål

Stretch Norge vil være det første valg for dig. Vores ekspertise, erfaring og levering kapaciteter vil resultere i 100% kundetilfredshed. Sammen skaber vi værdi for virksomheden.

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden