Stretch Engage

Unikke behov – unikke løsninger fra Stretch

Stretch Engage

Du kender bedst selv dine behov, og derfor skal du også være ekspert i dine løsninger for at skabe gode kundeoplevelser.

Nære kunderelationer har aldrig været så vigtige som i dag, hvor kunderne forventer en personlig og tilpasset oplevelse. Hvis din virksomhed og dit brand skal opnå loyalitet, skal du forstå og kende dine kunder godt, så du ved, hvordan de skal betjenes.

Vi er overbeviste om, at Salesforce er den rigtige platform at vælge, hvis I vil vokse og udvikle jer i takt med jeres kunder og i det tempo, som markedet kræver. Omstillingsparathed og skalerbarhed er vigtige egenskaber, som i kombination med en kort time-to-market gør Salesforce til en suveræn løsning.

Vi sætter en ære i at forstå vores kunders behov og samarbejde om at definere den rigtige løsning så hurtigt som muligt. Vi hjælper til på forandringsrejsen og sørger for at få løsningen ud på markedet. Vores mål er at gøre kunden til eksperten.

Det er ikke nødvendigvis den enkleste måde at gøre det på. Eller den hurtigste. Men efter vores mening er det uden tvivl den bedste.

Kontakt os. Vi kan blive den perfekte partner i din fortsatte vækst.  


Stretch Engage realiserer løsninger på Salesforce-platformen til store og små kunder i Norge

Stretch Engage er et dygtigt team bestående af erfarne og certificerede konsulenter og udviklere, som realiserer løsninger på Salesforce-platformen til store og små kunder i Norge. For at kunne digitalisere vores kunders forandringsrejser og skabe gode kundeoplevelser fokuserer vi på et antal vigtige områder.

  • Find din kunde – skab opmærksomhed om dit brand og din løsning
  • Kend din kunde – etabler dine kundeforhold digitalt gennem en tillidsskabende onboarding-proces
  • Følg op på din kunde – skab gode, digitale arenaer for interaktion, som giver positive kundeoplevelser
  • Lær af dine kunder – brug din viden om kunden til at gøre det endnu bedre, næste gang I mødes

Vi brænder for Salesforce, og takket være vores kunder er vi blevet udnævnt til Salesforce Gold Partner. Salesforce tilbyder en af verdens mest skalerbare og kraftige platforme, som er tilpasset kundenære processer. Det er enkelt at tilpasse Salesforce til forskellige behov og processer, og det skaber de bedste forudsætninger for at udvikle effektive arbejdsprocesser og lykkes med blandt andet salg, kundeservice og selvbetjening. Dermed kan medarbejderne fokusere på kunderne og løse deres behov og henvendelser i stedet for at bruge tid på en masse unødvendig administration.

For at få succes skal man have motiverede medarbejdere, som har lyst til at tage nye løsninger i brug og arbejde smartere. Det sikrer man ved at fokusere på brugeren, når man udvikler Salesforce-løsninger. Vores erfaring og ekspertise inden for Prosci med ADKAR og forandringsledelse indgår altid i vores projekter for at sikre, at brugerne tager det nye til sig.

Stretch kan støtte dig på hele din rejse fra forstudie til implementering og support. Vi bemander vores projekter med certificerede og erfarne konsulenter, som sammen med jer fokuserer på en praktisk og omstillingsparat samarbejdsform.


Kontakt os