Stretch Addera

Brug styrken i dit team med Atlassian

Atlassian løsninger på det skandinaviske marked

Stretch Addera er Altassian Solution Partner og vores team leverer løsninger til hele det skandinaviske marked. Stretch er aktiv i Atlassians Partner-netværket, og vores teams relation til Atlassian tog sit afsæt i 2004. Atlassians mission er at frigøre energien i alle teams. Der ligger teamarbejde bag alle præstationer, der forandrer verden. Noget, som vi tror på, og som gennemsyrer vores daglige arbejde. Vi kender og er vilde med Atlassians produktportefølje.

Vores kunder kan fokusere på forretningsværdi og levering, mens vi sørger for, at JIRA, Confluence, Bitbucket, Bamboo og HipChat fungerer som den rigtige støtte for dine teams. Vores kunder får optimale fordele af Atlassians fremragende værktøj.

stretch_highfive

Vi tror på teamwork

Vi ser en styrke i teambaserede leverancer. Så får kunden tilgang til såvel brede som dybtgående kompetencer og den bedst mulige hjælp og støtte. Stretch Addera tilstræber altid at være Skandinaviens førende Atlassian Expert.

Vi tilfører forretningsværdi

Atlassians produktportefølje udvikler sig konstant. Mange virksomheder og organisationer bruger allerede værktøjer som JIRA og Confluence, man tilstræber at forfine ALM-processer og vil optimere udnyttelsen og tilføje applikationer for at få en komplet værktøjsstøtte.

Stretch Adderas har kompetencer i hele Atlassian-porteføljen, og vi har lang erfaring i at hjælpe virksomheder med både proces og værktøjsstøtte. Stretch Partner Solution teamet omsæter proces til konfiguration, afholder workshops, evaluerer, sikrer integration, vedligeholder, opgraderer, uddanner og er forhandler af Atlassian og Market Place licenser. Vores Atlassian SME coacher dagligt og videregiver best practices Vi møder dig i din unikke situation. Som et team løfter vi forretningsværdien, som Atlassians produkter giver i dag til næste niveau.

Fokuser på virksomhedens kerneværdier, og lad Stretch Addera hjælpe med at finde vejen til mere effektive teams!

Læs mere om os og tjek vores tjenester omkring Atlassian her. Du er velkommen til at kontakte os!

Forretningsmål

Vi hjælper dig med at finde vejen til mere effektive teams - så du kan fokusere på din kerneforretning!

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden