Stretch Göteborg

Digitale rejser for reflekterende virksomheder

Tempo og refleksion

Det har aldrig gået så hurtigt, som det gør nu, og samtidig kommer det aldrig til at gå langsomt igen. Den teknologiske udvikling og vores adfærd medfører et stadig hurtigere tempo i symbiose med hinanden – det, som mange kalder digitalisering. Vores digitale rejse tager ikke afsæt i de fjerne visioner om fremtiden, den tager afsæt her og nu i et rasende tempo, der lammer organisationer, og som mennesker ikke kan kapere.

Vi mener, at vores digitale rejse kan skabe plads til refleksion, og bidrage til et bæredygtigt samfund. Vi beskriver en digital rejse som en end-to-end proces, som der knytter teknologi, processer og mennesker sammen, med det formål at forenkle og øge tempoet i processen, med kun den absolut nødvendige indblanding af et menneskes tid. Vores digitale rejse er ikke en svulstig digital transformation, men værdiprioriterede løsninger på virkelige udfordringer.

David Glans_720x350

Fokus på SAP og cloud-løsninger

Stretch Göteborg fokuserer på services inden for forretningssystemet SAP og forandringsledelse. Vi moderniserer kunder, der arbejder med SAP-teknologi, f.eks. gennem migreringer til HANA, flytning til skyen, nye værdiskabende add-ons eller et nyt cloud-baseret ERP i form af SAP Business byDesign. Vi har et stærkt varemærke i Göteborg, spækket med erfaringer og tekniske kompetencer. I kombination med forståelse for forretninger og aktiviteter giver det værdi for kunderne på langt sigt

Vores digitale rejser bygger på udvikling i det små og agile metoder, der egner sig godt til virksomheder, store som små, der vil fremme bæredygtig forandring. Stretch Göteborg har færdighederne til at bygge digitale rejser, hvor alle forretningsområderne bliver berørt. Fundamentet er integration og udvikling, og disse skal ske på en sikker og skalerbar måde.

Stretch Göteborg er førende nicheleverandør af SAP-relaterede services med et teknisk fokus inden for Business Intelligence, integration, basis, sikkerhed og cloud-løsninger. Vi deler gerne ud af vores erfaringer – kontakt os allerede i dag!

Forretningsmål

Vi skaber digitale rejser med cloud-løsninger og automatiserede processer for fremtidens reflekterende virksomheder.

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden