Stretch Danmark

Vi bygger digitale links og fleksible analysemuligheder

Jeres personlige business intelligence eksperter

Stretch Danmark brænder for at skabe overskuelige og effektive dataforbindelser og analysemuligheder sammen med vores kunder. Vi tror på tæt samarbejde og har en ubureaukratisk tilgang til vores projekter, hvor vi fokuserer på gevinstrealisering og fleksibilitet. Vi arbejder på at være ”top of mind” i Danmark indenfor vores fokusområder og Danmarks bedste arbejdsplads.

Stretch Danmark er en del af Stretch koncernen hvilket betyder at vi har 200 kollegaer i Norden, som altid er klar til at assistere i vores projekter.

StretchJoggar-088_720x350

Hos os er produkterne en værktøjskasse, som vi benytter til at løse kundernes udfordringer

Vi arbejder med en bred vifte af produkter, som løbende opdateres og udskiftes, så vi altid udbyder de bedste og mest tidssvarende. Vi har derfor specialister indenfor SAP BI, Qlik Sense, QlikView, Jedox, TimeXtender, managementkonsultation og projektledelse. Hos os er det ikke produktet, men kunden, der er i fokus. Vi løser opgaverne ud fra et helhedsbillede, og benytter ofte flere forskellige produkter fra ”vores værktøjskasse” i et projekt for at give vores kunder den bedste løsning.

Vil du skabe noget fantastisk sammen med os?

Har du et projekt, hvor du mangler nogle dygtige konsulenter, eller ønsker du inspiration til hvordan dine data processer kan forbedres? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Stretch Danmark

Jonathan Hvid , Head of Sales

+45 26 28 78 44

Besøgsadresse

Kompagnistræde 21 1208 København K

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden