TimeXtender

TimeXtenders Discovery Hub er et end-to-end produkt

Det moderne data warehouse

I det seneste år har vi set, hvordan virksomheder over hele verden har taget Business Intelligence til hjertet. I takt med denne udvikling er antallet af datakilder naturligvis også steget. Den moderne virksomhed kombinerer data fra masser af kilder for at give deres ansatte de rette værktøjer til at træffe de bedste beslutninger. Men når forskellige brugere får adgang til datakilder på forskellige måder opstår der datakvalitets problemer. Efter at have set dette problem hos mange kunder valgte vi hos Stretch at blive partnere med TimeXtender, da deres produkt er det mest adaptive og effektive produkt på markedet til at skabe et moderne automatiseret data warehouse.

TimeXtenders Discovery Hub

TimeXtenders Discovery Hub er et end-to-end produkt, der lader dig kombinere data fra masser af forskellige datakilder, så i får en version af sandheden. Derved kan i standardnisere jeres data og automatisere jeres dataware house. Data bliver altså defineret på en måde, der er ens over hele organisationen og tillader både it- og forretningsbrugere at få adgang til og forstå jeres data.

 

 

Automatisering, der sparer jer penge

Måden vi bruger data på bliver hele tiden mere kompleks, og ligeledes stiger kravene til at have eksperter, der kan bygge og vedligeholde en løsning til jeres behov. Dette er dyrt og tidskrævende, så hvorfor bruge kostbart arbejdstid på opgaver, der sagtens kan automatiseres? At skabe brugbar information ud fra metadata er en svær og tidskræven opgave, hvor fejl skaber store problemer. TimeXtenders Discovery Hub er metadata drevet og laver automatisk den nødvendige kode til at flytte data mellem databaser. Dette betyder, man ikke bare undgår kostbare fejl, som selv dygtige konsulenter kunne lave, men også tillader at alle former af opgaver kan løses meget hurtigere.

Ved at kombinere automatisering med en metadata-drevet fremgangsmåde sparer TimeXtenders Discovery Hub både brugere for tid samt reducerer risikoen for fejl. Denne fremgangsmåde sparer kunder op mod 70% i opbygningsomkostninger og 80% i vedligeholdelsesomkostninger.

 

Governance til fremtiden – GDPR

GDPR har gjort det utroligt vigtigt for virksomheder med forretning i EU at vide, hvor alt deres data er, og hvem der har adgang til den. Virksomhederne har derfor brug for moderne værktøjer, som tillader dem at have perfekt overblik. TimeXtenders Discovery Hub giver den nødvendige dokumentation og automatisering, der dækker kravene til en moderne datainfrastruktur. Ville det ikke være rart ikke at være afhængige er personlige fejl?

Vi tror det traditionelle data warehouse langsom dør til det effektive automatiserede data warehouse, hvor TimeXtender løsning er en fantastisk måde at modernisere jeres system. Vil i være med på udviklingen?

Læs også

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden