SAP

Fleksibilitet og innovation

Vil du drage nytte af det seneste fra SAP?

Virksomheder i alle brancher gennemgår store forandringer i kølvandet på digitalisering og ændret kundeadfærd. SAPs kunder og SAP selv er ingen undtagelse. SAPs produktportefølje er ændret grundlæggende i de senere år.

Traditionelle kompetencer er stadig grundlaget, men med SAPs nye produkter og teknologier stilles helt nye krav til alle, der arbejder med SAP. Stretch kombinerer lang erfaring med SAP med de nye teknologier, som SAP anvender. Vi er vant til at arbejde med eksempelvis brugercentreret udvikling, mobile løsninger, visualisering, agile metoder, webteknologier og in-memory databaser.

Det kombinerer vi med viden om traditionelle SAP-produkter og de nye produkter, som SAP bygger sin fremtid op omkring, som f.eks. S/4, HANA, Ariba, SAP Cloud Platform, C4C og Business by Design.

Stretch & SAP – et partnerskab på forkant

Stretch har en solid erfaring i SAP og alle applikationens teknologiskift gennem årene. Vi vil altid være en partner på forkant, og da udviklingen går hurtig med SAP, er vi altid der, hvor det sker. Hvert år sender vi en gruppe af vores konsulenter til SAP TechEd og andre events for at kunne give vores kunder det seneste nye og være i stand til at udvikle Stretch.

SAP-konsulter

Vores konsulenter er specialister i SAP, og i hvordan forretningsværdi kan skabes med støtte i teknologi. Det gør vi formentlig som applikationskonsulenter, teknologikonsulenter eller projekt- og forandringsledere. Som oftest en kombination af disse roller.

I dag foretager SAP sit tredje store generationsskifte af produktporteføljen siden begyndelsen af 1972. I denne fase er det ekstra vigtigt at kende såvel historikken, som at være fortrolig med de teknologier, som er nye for SAP, men ikke for IT-verdenen i øvrigt.

HANA og SAPs cloud-teknologier

Skal din virksomhed udvikle sit SAP-miljø, og ser HANA og SAPs cloud-teknologier som en del af fremtiden? Vi mener, at en succesrig forandringsrejse i en virksomhed, der anvender SAP, bygger på en innovativ forandring. Med indsigt i SAPs roadmap og din virksomheds forretningsmål kan Stretch guide dig gennem denne forandring. Vi hjælper med at skabe forudsætninger for nye arbejdsformer og strukturer, som udnytter SAPS nye produktportefølje.

Nysgerrig? Kontakt os allerede i dag, så fortæller vi mere!

Læs også

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden