SAP Ariba

Cloud-baserede løsning til digitale indkøbsfunktioner

SAP Ariba – den førende cloud-baserede løsning til digitale indkøbsfunktioner

Ville du ønske, at alle dine leverandører var forbundet med dit indkøbssystem? Tænk, hvis dine leverandører opsøgte dig for at deltage i et indkøb? Når de så vinder aftalen senere, ville al kommunikation ske elektronisk med samme data? Kunne man også ønske, at din indkøbsløsning har et indbygget præstationsmål for dine leverandører? Det er virkelighed i den digitaliserede indkøbsfunktion. SAP Ariba er den førende cloud-baserede løsning, som kan hjælpe dig med hele indkøbsprocessen. Fra indkøb og leverandørhåndtering til aftalehåndtering samt bestilling fra kataloger og hele vejen til fakturahåndtering. SAP Ariba er et af vores største forretningsområder, hvor vi satser mange kræfter og kompetencer.

Nordens mest erfarne SAP Ariba-konsulenter

Stretch har de mest erfarne SAP Ariba-konsulenter i Norden, og vi kan rådgive om, hvordan du flytter dine indkøbsprocesser til en fremtidsorienteret cloud-løsning med SAP Ariba. Vores skarpe konsulenter har alle dybtgående viden inden for alle faser af et SAP Ariba-projekt. Vores konsulenter fokuserer på forretningsværdien. De har derfor særlig god forståelse for den organisation, som skal være på plads for at få værdien ud af løsningen, og specialistviden i selve SAP Ariba-løsningen. Ved at kende SAP Ariba så godt, og dermed bidrage til at løsningen anvendes og værdien realiseres ved vi at vi sørger for at give kunden optimal forretningsværdi for hver eneste krone.

stretch_highfive

Hvordan fungerer cloud-baseret indkøb?

SAP Ariba er blevet verdens største forretningsnetværk gennem Ariba Network. Nøglen til succes er samme information til alle parter. Tunge og komplekse en-til-en-løsninger mellem kunde og leverandør er forsvundet. I stedet giver SAP Ariba alle muligheder for at have mange-til-mange kontakter med store såvel som små aktører. SAP Ariba anvendes i dag af alt fra store, globale aktører til mellemstore, lokale virksomheder, som vil effektivisere deres indkøbsprocesser. SAP Ariba er enestående ved, at det eksempelvis kan styre leverandørerne til at tage ansvar for deres egne masterdata, som derefter bliver integreret i forretningssystemet. Det gør, at du kan fokusere på strategiske og mere værdiskabende aktiviteter, i stedet for rent driftsmæssige opgaver.

SAP Ariba

SAP Ariba – The Stretch Way

Stretch kan levere hele livscyklussen til en SAP Ariba-løsning. Fra konceptuelt, strategiske initiativer frem til business case, projektgennemførelse, integrationer, back-end samt løbende forbedringer, drift og support.

Stretch udmærker sig inden for indkøb og SAP Ariba ved kombinationen af gedigne kompetencer og erfaring inden for indkøb samt mange tidligere gennemførte, omfattende SAP Ariba-projekter. Vi krydrer denne tunge ekspertise med dybtgående viden inden for projekter og forandringsarbejdet – det bliver The Stretch Way!

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe din indkøbsorganisation ind i den digitale fremtid? Så kontakt os allerede i dag, eller download vores guide om SAP Ariba som løsning.