Qlik

Hurtig, stilfuld og fleksibel analyse af din forretningsdata

Hurtig og fleksibel analyse og rapportering af forretningsdata

Mangler du en hurtig og fleksibel metode til analyse og rapportering af virksomhedens data, og med mulighed for at kombinere dem med et stort udvalg af eksterne kilder (Google, facebook, offentlige data, etc.)? Så lad os vise jer, hvordan Qlik platformen kan løse opgaven.

Danmarks mest innovative Qlik konsulenter

I samarbejde med vores kunder skaber vi business intelligence, og vi løser ikke blot de eksisterende rapporteringskrav, men også de øgede krav om visuel dataanalyse, self-service, advanced security, og skaber adgang til en ny verden af data indsigt.

Qlik platformen har mulighederne, og vi ved, hvordan de skal bruges

Vores proceskonsulenter kortlægger dine eksisterende data, giver forslag til eventuelle yderligere dataindsamling, mens Qlik konsulenterne bygger de mest fleksible og skalerbare business intelligence platforme fra et bredt udvalg af datakilder (MS SQL, SAP, Oracle, Salesforce, Excel, csv, Xml, html, mm.).

Qlik

Vores store ekspertise indenfor SAP og Qlik gør, at vi lynhurtigt kan skabe rapporter, analyser, og visualisering fra jeres eksisterende SAP-miljø. Vi har i samarbejde med Qlik R&D udviklet deres certificerede SAP-connectors, som gør implementering og integrationen både nemt og hurtigt. Gennem vores store erfaring med SAP projekter ved vi, hvor vigtigt det er at kunne genbruge det velkendte sikkerhed og governance fra SAP. Dette har været et nøgleområde for os i valget af Qlik, og gennem vores SAP-connectors får det bedste fra begge verdener.

Hos Stretch sigter vi altid efter en proces med tæt samarbejde og fokus på videns skabelse og agil systemopbygning, så en business intelligence platform fra Qlik realisere størst mulig gevinst for dig. Hos Stretch tror vi på at lave implementeringer i små skridt, så I hurtigst muligt kan opleve resultater, og forløbet kan tilpasses jeres tempo.

Læs også

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden