EPI-USE Labs

Optimerer komplekse SAP landskaber

Hvis du har en kompleks SAP landskab?

Har din virksomhed behov for at beskytte information? Lagrer du personoplysninger i SAP, som berøres af GDPR? Har du brug for at dele dit SAP-miljø i nye virksomheder? Er der udfordringer med omkostninger og lange leveringstider for at håndtere virksomhedens SAP-miljø? Skal virksomheden migrere til SAP HANA og ønsker at minimere omkostningerne? Har du brug for at forbedre kvaliteten på data i udviklings-, test.- og kursussystemet?

Det er eksempler på spørgsmål, vi adresserer ved hjælp af vores partner EPI-USE Labs.

EPI-USE Labs – værktøjet til optimering af et SAP landskab

EPI-USE Labs har siden 2006 leveret add-ons til SAP med fokus på at skabe større forretningsværdi fra SAP-installationen og sænke TCO. Det er egentlig en produktvirksomhed, som med sin innovative teknologi har kunnet skabe flere produkter og anvendelsesområder. I dag er EPI-USE Labs også en servicevirksomhed, der sammen med Stretch arbejder for at optimere SAP-miljøer, og gøre dem mere effektive og kraftfulde. Med løsningerne fra EPI-USE Labs kan en basisorganisation effektiviseres, og tidligere omkostningstunge initiativer bliver pludselig mulige.

SAP-konsulter

Løser udfordringer med informationen i centrum

Der er virksomhedsudfordringer på vidt forskellige områder, men det, som ofte er en fællesnavner, er, at der er information og datamængder, der skal håndteres. Med EPI-USE Labs produkter, kan vi løse flere højaktuelle virksomhedsspørgsmål.

  • GDPR-bestemmelserne overholdes ved at kortlægge personoplysninger, ”scramble” følsom information, og også sikre ”retten til at blive glemt”, hvilket normalt kan være vanskeligt i SAP-miljøer
  • Ved opkøb eller salg af virksomhed håndteres sikre delinger og sammenlægninger af information
  • Med nye teknologier teknikker kan et SAP-miljø optimeres for en hurtigere og billigere håndtering
  • Ved en HANA-migrering eller før en QA system refresh er det fornuftigt at begrænse mængden af information, som skal behandles, for at spare lagringsplads og licensomkostninger, eksempelvis ved en HANA-migrering eller før en QA system refresh
  • QA-, test- og udviklingsmiljøer kan opdateres hyppigt med relevante og anonymiserede produktionsdata.

Tænker du på en eller flere af disse udfordringer? Kontakt Stretch, så guider vi dig til den rigtige løsning fra EPI-USE Labs. Det er ikke umuligt, at et produkt kan løse flere udfordringer samtidig.

Læs også