Dell Boomi

Gør det komplekse simpelt!

Hurtig og fleksibel visning af dine data

Mangler du en hurtig og fleksibel metode til at integrere og overvåge dine data? Dell Boomi kan koble forskellige systemer og datakilder på en let og overskuelig måde, så fokus bliver på processen fremfor kodning. Lad os vise jer, hvordan Dell Boomi kan forbedre jeres dataintegration.

Vores konsulenter kender vejen

I samarbejde med vores kunder skaber vi stabile dataintegrationsprocesser, overblik og sikre masterdata validering. Dette danner et godt fundament til en effektiv brug af data i andre systemer, og nye integrationer og valideringer kan let tilføjes efter behov. Boomi er en Cloud løsning, så virksomhederne ikke skal bekymre sig om server kapacitet og vedligeholdelse, og servicen kan skaleres, så det løbende passer til jeres forretning.

Integration Dell Boomi

Med Dell Boomi gør Stretch det komplekse simpelt

Vores proceskonsulenter kortlægger dine eksisterende data flow, og giver forslag til eventuelle yderligere dataindsamling, mens vores Dell Boomi eksperter bygger fleksible dataintegrationer og datavalideringer, der giver mening for din virksomhed. Dette giver en proces med et tæt samarbejde, med fokus på videns skabelse og agil system opbygning, så processen realiserer størst mulig gevinst for dig.

Hos Stretch tror vi på at lave implementeringer i små skridt, så I hurtigst muligt kan opleve resultater, og forløbet kan tilpasses jeres tempo.

Dell Boomi licenser

Dell Boomi prismodel er både fleksibel og transparent. Boomi tilpasser prisen efter dit behov, og løsningen er fuldstændig skalerbar, og derved vil prisen afspejle dit faktiske behov. Med en løsning baseret i skyen er store etableringsomkostninger historie blot, og time-to-market for din nye integrationsplatform uovertruffen.

Du har altid mulighed for at få en 30 dages gratis prøveperiode hos Dell Boomi – kontakt os, så hjælper vi på Stretch dig gerne i gang med din nye integrationsplatform. Er du blevet nysgerrig? Tøv ikke med at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Læs mere om Dell Boomi her www.boomi.com

Læs også