Systemudvikling

Værdien kommer fra anvendelsen!

Systemudvikling – når standardløsningerne ikke er nok

Standardløsningerne giver din virksomhed en god platform at stå på. De tilpassede løsninger gør din virksomhed til noget særligt, adskiller den fra mængden og har potentiale til at sætte virksomheden i førersædet i dens branche. Med systemudvikling fra Stretch skaber du nye kanaler og oplevelser til kunderne. Virksomheden automatiserer processerne og skaber synergi over grænserne.

Vi tænker livscyklus

Stretch er ved din side fra idé til brugbar løsning og videre i hele livscyklen. Vi tager gerne ansvar for hele leverancen med projektledelse, kravanalyse, arkitektur, design og udvikling. Med små skridt sørger vi for, at du får en løsning, der vokser og udvikler sig i takt med virksomheden. Sammen sørger vi for at skabe optimal forretningsværdi for hver eneste krone. Vores team arbejder med agile metoder, og vi inviterer dig gerne indenfor i vores humørfyldte og åbne miljø. Samtidig er vi vant til kunder, der har brug for traditionel opfølgning og rapportering, og vi har udviklet en metodik til at kunne balancere det bedste fra disse verdener.

Værdien kommer fra anvendelsen!

Vi drives af at skabe brugbare løsninger! Uanset, om det er en mobil app, et forretningssystem, et moderne internet, en kompliceret proces, eller integration af løsningen med flere andre systemer. Det er faktisk ofte en kombination af disse, så trives vi allerbedst. Værdi kommer fra, at virksomhedens løsning anvendes af så mange som muligt og så ofte som muligt. Dermed er af det største vigtighed for os, både at ramme dit behov og at skabe løsninger, som du selv og dine kunder har lyst til at bruge.

bla-appen1   bla-appen2   bla-appen3   bla-appen4

Ovenfor vises den Blå App, en mobil løsning, vi har udviklet til børne- og ungdomspsykiatrien i Skåne. Den Blå App følger de teenagere, som har haft brug for akut psykiatrisk hjælp gennem et år, efter de er blevet udskrevet. Den følger deres udvikling som en del af et forskningsstudie.

Vi hjælper dig hellere end gerne med både store og små projekter. Kontakt os allerede i dag, så vender vi hurtigt tilbage. Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs også

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden