Projekt- og programledelse

Opnå den højeste værdi for virksomheden i dine forandringstiltag

Små skridt mod forretningsværdi – sammen!

Stretchs projektchefer og programansvarlige deltager helhjertet i kundens hverdag. Vores passion er at opnå maksimal forretningsværdi i forandringsinitiativerne sammen med kunden. Med vores alsidighed og erfaring forstår vi, hvorfor regulerende processer, regelsæt og omkostningsfokus er nødvendigt, men har også en klar ambition om at få vores kunder til at tage små skridt mod en mere værdifokuseret leveringsmodel hver dag. Man plejer at sige, at ”man får det, man måler”, så derfor er det vigtigt at måle forretningsværdi.

Vi har en situationsbaseret indfaldsvinkel til lederskab

Med dybtgående kendskab håndterer vi leverancer uanset styringsmodel (traditionel/agil/hybrid) og tager ansvar for, at vi opnår resultater.

Vi kan – og er dygtige til – at styre tid/omkostning/kvalitet, og er overbevist om, at hvis vi projekter deles i flere mindre men hyppige leverancer får vi endnu mere værdi ud af vores leverancer. Desuden tror vi på, at det er bedst for kunden, hvis vi fokuserer på at optimere flowet i vores leverancer, frem for at styre mod krævende deadlines.

projektledning

Vi kører vellykkede projekter

Vores konsulenter ligger i front og driver forandrings- og udviklingsprojekter, også i organisationer der ikke er fortrolige med projekter. Vi har mange forskellige certificeringer i metoder, og stor erfaring med de fleste modeller, som f.eks. PRINCE2, PMP, Scrum, for at nævne nogle få. Vi er desuden nemme at tale med og behagelige at samarbejde med!

Vil du vide mere? Kontakt os! Venligst tjek vores blog, hvor vi har samlet inspirerende læsning.

Læs også

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden