Master Data

Rigtige informationer og rigtige forretningsbeslutninger

Master Data Management, MDM – rigtige informationer og rigtige forretningsbeslutninger

Dårlig kvalitet på data er en af hovedårsagerne til, at mange forretningsinitiativer inden for IT ikke opfylder målsætningerne. Den rigtige kvalitet på informationerne er et must for at få succes i fremtidens informationssamfund.

Hvad menes der med Master Data Management?

Master Data Management betyder at forstå værdien af de informationer, virksomheden sidder på. At forstå hvilke beslutninger, den skal støtte, hvilke brugere der har behov for informationer og hvornår. Og desuden vide, hvordan informationerne bedste sammenfattes og håndteres.

Fremtidens informationssamfund med Internet of Things, IoT, Cloud computing, Big data, osv., skaber enorme datamængder. Det giver store udfordringer og muligheder for en virksomhed. Har du allerede problemet med masterdata og dårlig kvalitet i virksomhedens rapporter i dag? Så er det vigtigt at sætte fokus på dette område nu for at være med på vognen. Succesrige virksomheder får en konkurrencefordel og kan benytte rapporter og analyser, der støtter hurtige og korrekte forretningsbeslutninger.

internet-of-things_643x300

Analyser den nuværende situation, og lad Stretch hjælpe med MDM

Stretch hjælper dig med at forstå den nuværende situation og giver forslag til en vej fremad. Vi har erfaring i at udarbejde og bevise forretningsværdien på et komplet MDM-program og støtter dig på de områder, der er vigtige. Vi baserer vores analyser på Gartners 7-trinsmodel for at tydeliggøre de områder, der skal prioriteres ved forskellige modningsgrader i virksomheden. Vores erfarne MDM-konsulenter analyserer gerne virksomhedens nuværende situation, og udarbejder derefter løsninger, der fokuserer langsigtet og på forretningsværdi.

Nysgerrig? Kontakt os allerede i dag, så fortæller vi mere. Besøg også vores blog, hvor vi har samlet inspirerende læsning.

Læs også

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden