Integration

Optimer dine it-investeringer

Integration – en central del af din IT-strategi

Aktiviteterne er i dag vævet tæt sammen med andre organisationer, både interne og eksterne. Det skaber store forventninger til en sikker og fleksibel systemintegration. Integration er derfor en central del af alle vores kunders IT-strategi. Hvordan man får succes med systemintegrationen afgøres i høj grad af ROI på de IT-investeringer, der foretages. Værdien kommer nemlig fra anvendelsen! Så, hvordan ser det ud hos dig? Har virksomheden en robust, fremtidssikret løsning?

Integrationsspecialister med fornemmelse for helheden

Vores konsulenter har store specialistkompetencer både inden for integrationsværktøjer som SAP PO, HCI/HCP og Dell Boomi og evnen til at stille de rigtige krav til end-2-end processer mellem flere applikationer. Vi har et bredt fundament af virksomhedskonsulenter, applikationskonsulenter og proceskonsulenter inden for integration, der støtter dig på applikationssiden. Sammen sørger vi for, at du får en helhedsløsning, der fungerer optimalt, så du optimerer forretningsværdien.

Systemintegration

Du har ikke råd til at gå på kompromis

En dårlig integrationsløsning trækker brugbarheden ned eller giver en tung administration. I sidste ende kan det blive meget dyrt! En godt udført integrationsløsning transformerer og optimerer i stedet virksomhedens IT-investeringer. Vores nysgerrighed på vores kunder og nye teknologier på integrationsområdet kan løfte din IT-afdeling, og sørge for, at din virksomhed ligger på den absolutte forkant. Vi bygger løsninger, opsætter supportprocesser og uddanner din IT-afdeling, så du kan koncentrere dig om forretningerne.

Er du enig i, at det bliver dyrt at gå på kompromis? Stretch udmærker sig på integrationsområdet med en lang række komplekse og vellykkede integrationsprojekter inden for forretningssystemer og med hovedvægt på SAP, cloud-løsninger og administration.

Kontakt os allerede i dag og få et tilpasset team til dine behov. Besøg også vores blog, hvor vi har samlet inspirerende læsning.

Læs også

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden