Indkøb

Indkøb gør en forskel for dine kunder og verden

Indkøb gør forskellen

Hos vindende organisationer giver indkøb en forretningsværdi, der er større end kun prisbesparelser. Fokus flyttes fra besparelser til kundeværdi og bæredygtighed, og det er forskellen.

Styrer og spørger du om prisen, vil din indkøbsfunktion fokusere på at få prisen ned. Leverandørerne fokuserer så på at mindske omkostningerne, presse sine ressourcer og dermed løbe større risici Det får prisen på skiltet ned, og du kan påvise besparelser.

Styrer og spørger du om kundefordele og bæredygtighed i stedet for, så vil din indkøbsfunktion fremme aktiviteterne i det. Hvordan kan dine leverandører hjælpe dig med at gøre dine kunder mere tilfredse og med at skabe mere innovative produkter? Kvalitet, time to market og innovation er kun tre eksempler på, hvor dine leverandører har stor indflydelse. Hvordan kan dine leverandører skabe en mere bæredygtig verden? Vis, at du fokuserer på bæredygtighed, når du vælger leverandør. Spørg om ansættelsesbetingelser og ressourcehåndtering, så kommer de til at fokusere på det, for få ordren fra dig.

Inköp

I Stretch mener vi, at en ambitiøs indkøbsfunktion ikke kun skaber besparelser for din egen organisation, men det skaber også en bedre og mere bæredygtig verden, og dermed øget kundeværdi. Det er vores mission. At hjælpe dig med at forbedre indkøbsorganisationen til en funktion, der skaber forretningsværdi ud over rene besparelser.

Indkøbstransformation – at flytte fokus

Vi hjælper med at forstå virksomhedens interne og eksterne potentiale, at få en indsigt, som gør udvikling mulig. Transformation handler om at flytte fokus og proaktivt at tilføre værdi i din organisation og for virksomhedens kunder. Det skaber også forudsætninger for at være med til at bidrage til en bedre og mere bæredygtig verden.

Mange organisationer måler indkøbsfunktionens succes, baseret på rene besparelser. Ofte med lille eller ingen indsigt i, om besparelserne har tilført nogen værdi. Vi mener, at indkøbsafdelingen skal fokusere på at skabe forretningsværdi i alt, de gør. Vores erfaringer viser, at besparelserne desuden ofte bliver større med en velfungerende indkøbsfunktion, der fokuserer på netop forretningsværdi.

 

Inköpstransformation

Stretch hjælper dig med at opbygge indkøbsfunktionen

I Stretch tilbyder vi rådgivning, transformationsprogrammer og gennemførelse på følgende områder:

  • Category Management
  • Sourcing
  • Contract Management
  • Procure to Order
  • Pay and Financials
  • Spend Management
  • Supplier Management
  • Risk Management
  • Sustainabilty and CSR

Vi stiller os ikke tilfreds med kun at afdække virksomhedens potentiale. Vi hjælper med at realisere værdien. Men du skal ikke kun lytte til det, vi siger. Spørg vores kunder, og se hvordan vi har hjulpet dem tidligere på deres rejse. Se vores mange referencer inden for indkøb eller kontakt os allerede i dag.

Læs også

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden