Forandringsledelse

Udnyttelse af værdien af forandring

Forandringsledelse – nøglen til succes ved implementering af IT-støtte

Implementering af en ny IT-støtte påvirker i høj grad den enkelte medarbejders arbejdsdag i form af nye arbejdsmetoder, ændrede arbejdsopgaver, ansvar, processer og rutiner. Med en effektiv forandringsledelse hjælper vi organisationer med at hente fordelene ved investeringen hjem. Vi bidrager til opfyldelse af målsætningerne og realisering af gevinster og gør det med respekt for det enkelte menneske og dets forandringsrejse. ”Der er ingen rendyrkede IT-projekter, kun forandringsprojekter med varierende grad af digitalisering”. Denne tilgang ser vi i langt større udstrækning på markedet. Efter vores mening en tilgang, der fører til mere succesrige projekter.

Effektiv forandringsledelse

Forandringsledelse er en struktureret og erfaringsbaseret metode til at lede mennesker, grupper og organisationer i forandring. Med forskellige værktøjer og processer går vi fra den nuværende tilstand til en ønsket, fremtidig situation. Vi arbejder både med forandringsprocessen og rolletilpasning. Vi fokuserer på at måle resultatet og på kontinuerligt forandringsarbejde i projektet, hvor vi kan optimere de forretningsmæssige fordele for vores kunder.

Förändringsledning

Forandringsledelse – The Stretch Way

Vi, der arbejder med forandringsledelse hos Stretch, er meget engagerede og har en ægte interesse for at hjælpe mennesker og organisationer med at få succes med deres forandringsrejse. Vi har specialistkompetencer og lang erfaring med forskellige modeller og værktøjskasser, eksempelvis ASAP OCM / SAP Activate, OCM, ADKAR og ACMP. Det gør, at vi kan tilpasse strategien, baseret på netop din virksomheds forandringsrejse. Vi har arbejdet med både store, små og internationale forandringsprojekter. Det er netop kombinationen af modeller og værktøjer samt vores praktiske erfaring og nysgerrighed på dig som kunde, der gør, at vi kan tilpasse den rigtige strategi til din organisation og rejse.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få succes med din virksomheds forandringsrejse? Kontakt os , så fortæller vi, hvordan andre har gjort. Besøg også vores blog, hvor vi har samlet inspirerende læsning.

Læs også

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden