Business Intelligence

Den, der har flest oplysninger vinder!

Optimer forretningsværdien med Business Intelligence

Virksomheder, der har evnen til at trække vigtigt information ud fra data i og uden for sin egen organisation, kan få vigtige konkurrencefordele. Viden om sin egen virksomhed, omverdenen og sine egne målsætninger er grundlaget for at tage de rigtige beslutninger, der giver større forretningsværdi. Den, der ved mest, vinder, så enkelt er det!

Effektivitet skaber forudsætninger!

Business Intelligence går ud på at skabe forudsætninger for, at en organisation agerer på den rigtige måde. Det vil sige tage rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt. Data, der genereres i og uden for organisationen, bliver indsamlet, struktureret og gøres tilgængelige og forståelige for brugerne. Denne proces kalder vi Data to Decision, D2D. En effektiv D2D-proces giver:

  • korte gennemløbstider fra data skabes, til den kan anvendes som beslutningsgrundlag
  • høj kvalitet på masterdata
  • høj tilgængelighed til informationen
  • høj brugbarhed

I en verden, hvor datamængderne, kompleksiteten og kravet til hurtigere beslutninger bliver større, vil virksomheder med en effektiv D2D-proces være vinderne. Det er disse virksomheder, der vil optimere forretningsværdien – fordi værdien kommer fra anvendelsen, ikke selve værktøjet.

Business Intelligence

Optimer forretningsværdien med Stretch

Stretch tilbyder services inden for Business Intelligence og mastedata til at analysere og effektivisere D2D-processen i din virksomhed. Vi hjælper vores kunder med at:

  • etablere og udvikle processer og arbejdsmetoder.
  • implementere og bruge værktøjer og applikationer
  • udvikle effektive og brugbare løsninger

Vores BI-konsulenter er alle eksperter på en eller flere af de førende BI-platforme (SAP BW, SAP BO, SAP BPC, QlikView, QlikSense, Microsoft B-suiten, herunder Azure og Power BI). Vi skaber løsninger, der går hånd i hånd med jeres målsætning.

Nysgerrig? Så kontakt os allerede i dag! Besøg vores blog, hvor vi har samlet inspirerende læsning.

Læs også

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden