Om Stretchgruppen

Med teknologi som redskap udvikler vi vores omverden i retning af et mere bæredygtigt samfund

Stretch blev grundlagt i 2002 og er siden da vokset organisk. I dag er vi en hel koncern bestående af 11 selskaber i Skandinavien med kontorer i Stockholm, Gøteborg, Malmø, Karlstad, Växjö, København og Oslo. Moderselskabet Stretch AB er hovedejer af samtlige selskaber og har hovedsæde i Stockholm.

Grundidéen bag Stretchgruppen er at tilbyde en platform, som muliggør vækst – både på det personlige og det kommercielle plan. Vi mener, at det gør større gavn for både vores kunders forretninger og vores egen udvikling.

Alle selskaber er selvstændige og har en udtalt ambition om at være førende på deres marked. Vi vokser kontinuerligt og organisk – dels ved at udvikle vores nuværende udbud og dels ved at etablere helt nye selskaber og produktudbud. Ambitionen er ikke at favne samtlige forretningsmuligheder, men snarere at bidrage med ekspertise på en række tydeligt afgrænsede områder.

Der tales meget om bæredygtighed. For os betyder det, at vi bruger mindre, end vi giver tilbage. Ofte anvendes dette perspektiv til at forklare det økologiske kredsløb. Bæredygtighed omfatter efter vores mening også forretninger. Det indebærer, at vi dels prioriterer både løsninger og rådgivning, for at opdragsgiveren skal få det maksimale ud af sin investering, og dels hjælper selskaberne i vores koncern med at vokse sammen. Denne indstilling går igen i vores værdier: nysgerrig, omtanke og resultater.


Vi tror på alle menneskers vilje og evne til at skabe en bedre verden


Stretch-
gruppen

Kontorer

7

Stretchgruppen har i dag kontor i 7 byer i Norden. De ligger i Stockholm, Oslo, København, Malmø, Gøteborg, Karlstad og Växjö. På en del kontorer er flere af vores selskaber repræsenteret.

Omsætning

330

I 2020 vil Stretchgruppen omsætte for 330 MSEK, omsætningen i 2019 var 301 MSEK.

Medarbejdere

220

Vi er 34 % kvinder og 66 % mænd i gruppen som helhed. I virksomhedens ledelse er fordelingen 45 % kvinder og 55 % mænd. Gennemsnitsalderen er 39,5 år.

Kunder

250

Har vi samarbejdet med i 2020.


KARRIERE HOS STRETCH

Herligt, at du er interesseret i at arbejde hos os

Vi tror på, at vi har både ansvar og mulighed for at forandre verden. For os er det vigtigt, at vi omgiver os med mennesker, der tror på det samme som os – kun på den måde kan vi gøre idéer til virkelighed.

Vi har høje ambitioner og nærer stor tillid til, at alle gør deres yderste. Når vi støder på udfordringer, løser vi dem sammen. Og når vi vinder, fejrer vi sammen, for vi er alle sammen med til at påvirke vores fremtid.

Vil du være med til at skabe forandring og gøre en forskel? Så send os endelig en ansøgning.

 

Karrieresiden


Insights by Stretch