Partnere

 • SAP

  Som førende på markedet inden for forretningssystemer kan SAP hjælpe din virksomhed med at tackle ulemperne ved store komplekse systemer og skabe nye muligheder. Stretch har været SAP-partner siden 2002. I dag er vi implementeringspartner inden for hele suiten, sell-partner inden for Ariba og Business ByDesign samt build-partner på HANA Cloud Platform. Funktionaliteten i SAP dækker både kerne- og støtteprocesserne i en virksomhed og er derfor et komplet forretningssystem.

  Læs om vores skarpe specialister her.

 • SAP Ariba

  Vil du optimere forretningsværdien fra din indkøbsfunktion? Sænk omkostningerne og minimer risiciene ved at digitalisere dine indkøb. SAP Ariba er den førende cloud-baserede løsning til digitale indkøbsprocesser Fra forhandling til aftale, fra bestilling og videre til fakturahåndtering og betaling. Stretch er førende i Norden inden for SAP Ariba.

  Læs om vores skarpe specialister her.

 • Microsoft

  Stretch har været Microsoft partner gennem lang tid, og vi kender systemerne ud og ind. For os er Microsofts platformsløsninger en vigtig del af vores egen og kundernes forretningsdrift – hver dag. Vi leverer dagligt løsninger inden for Office 365, SharePoint, moderne webløsninger og Business Intelligence. Vi ved, hvilken styrke Microsofts cloud-baserede løsninger kan levere, når de bruges rigtigt.

  Læs mere om vores fantastiske Microsoft-specialister her.

 • Atlassian

  Stretch Atlassian Solution Partner vejleder dig ved indførelse og videreudvikling af dine Atlassian-værktøjer. Du kan fokusere på forretningsværdi og levering, mens vi sørger for, at JIRA, Confluence, Bitbucket, Bamboo og HipChat fungerer som den rigtige støtte for dine teams.

  Læs mere om vores Atlassian-specialister her.

 • Qlik

  QlikView Business Discovery Platform tilbyder self-service business intelligence, der giver brugeren mulighed for at tage mere innovative beslutninger. Platformen er opbygget på en unik, associativ datamodel, der gør det nemt at filtrere og søge i enorme datamængder for at finde nye sammenhænge og nå frem til nye konklusioner. Fra 2014 er Stretch udvalgt som Qlik partner i Sverige, Norge og Danmark.

  Læs mere om vores fantastiske Qlik-specialister her.

 • Dell Boomi

  Dell Boomi gør det muligt at integrere alle kombinationer af cloud, SaaS og “on-premise”-applikationer uden brug af installeret software eller kodning. Dell Boomi er førende inden for iPaaS (Integration Platform As A Service) i Gartners årlige markedsanalyse “Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform as a Service”. Stretch er den eneste nordiske partner med Dell Boomi.

  Læs mere om vores fantastiske Dell Boomi-specialister her.

 • Salesforce

  Saleforce er blandt verdens førende inden for CRM-systemer, som giver store muligheder for vækst og større effektivitet inden for salg, kundeservice og marked. Når du bruger Salesforce, får du få tilgang til nye måder at arbejde med dine kunder på – i skyen. Vi har været partner med Salesforce siden 2013. Vores brede viden inden for CRM, kombineret med specialistviden om Salesforce, gør vores konsulenter meget skarpe.

  Læs mere om vores fantastiske Salesforce-specialister her.

 • Signicat

  Signicat er en af de førende leverandører af elektronisk identitet og løsninger på elektroniske signaturer i Europa. Virksomheden, der blev etableret i 2007, leverer sikre online-baserede services til den offentlige og private sektor på globalt plan. I samarbejde med Signicat har Stretch udviklet en app til Salesforce, som giver tilgang til elektroniske signaturer af dokumenter direkte i dine forretningsprocesser i Salesforce.

  Læs mere om vores fantastiske Signikcat-specialister her.

 • EPI-USE Labs

  Nysgerrig på add-ons til SAP med fokus på at skabe mere forretningsværdi fra SAP-installationen og sænke TCO? EPI-USE Labs produkter finder f.eks. anvendelse for at opfylde GDPR-bestemmelserne, optimere SAP-landskabet, opgradere til HANA, osv. Det hele har til formål at skabe bedre, hurtigere og mere kraftfulde SAP-systemer – spar tid og penge. Vi ved, hvordan du kan få forretningsværdien ud af din SAP-installation med EPI-USE Labs.

  Læs om vores skarpe specialister her.

Læs også