Partnere

 • SAP

  Som førende på markedet inden for forretningssystemer kan SAP hjælpe din virksomhed med at tackle ulemperne ved store komplekse systemer og skabe nye muligheder. Stretch har været SAP-partner siden 2002. I dag er vi implementeringspartner inden for hele suiten, sell-partner inden for Ariba og Business ByDesign samt build-partner på HANA Cloud Platform. Funktionaliteten i SAP dækker både kerne- og støtteprocesserne i en virksomhed og er derfor et komplet forretningssystem.

  Læs om vores skarpe specialister her.

 • Qlik

  Qlik Analytics Platform tilbyder self-service business intelligence, der giver brugeren mulighed for at tage mere innovative beslutninger. Platformen er opbygget på en unik associativ datamodel, der gør det nemt at filtrere og søge i enorme datamængder for at finde nye sammenhænge og nå frem til nye konklusioner. Stretch er stolte partnere af Qlik, hvor vi blandt andet hjælper Qlik R&D med udvikling af nye Connectors.

  Læs mere om vores fantastiske Qlik-specialister her.

 • TimeXtender

  TimeXtenders Discovery Hub er en moderne data warehouse automatiserings løsning. Med automatisering af hele data warehouse livscyklusen, fra opbygning til analyse til vedligeholdelse, så sparer kunder både tid og penge samt minimerer risikoen for personlige fejl. Løsningen er desuden lavet til at arbejde sammen med førende BI-værktøjer som Qlik, Power BI og Tableau.

  Læs mere om vores fantastiske TimeXtender-specialister her.

 • Salesforce

  Saleforce er blandt verdens førende inden for CRM-systemer, som giver store muligheder for vækst og større effektivitet inden for salg, kundeservice og marked. Når du bruger Salesforce, får du få tilgang til nye måder at arbejde med dine kunder på – i skyen. Vi har været partner med Salesforce siden 2013. Vores brede viden inden for CRM, kombineret med specialistviden om Salesforce, gør vores konsulenter meget skarpe.

  Læs mere om vores fantastiske Salesforce-specialister her.

 • Microsoft

  Stretch har været Microsoft partner gennem lang tid, og vi kender systemerne ud og ind. For os er Microsofts platformsløsninger en vigtig del af vores egen og kundernes forretningsdrift – hver dag. Vi leverer dagligt løsninger inden for Office 365, SharePoint, moderne webløsninger og Business Intelligence. Vi ved, hvilken styrke Microsofts cloud-baserede løsninger kan levere, når de bruges rigtigt.

  Læs mere om vores fantastiske Microsoft-specialister her.

Læs også

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden