Om os

Jeres personlige business intelligence eksperter

Stretch er en konsulentvirksomhed, der skaber forretningsværdi

Stretch er Skandinaviens hurtigste konsulentvirksomhed. Vi elsker, at der er fart på! Vi er nysgerrige og har drivkraften til konstant at satse lidt mere , udvikle os og udfordre grænserne. Det gør os til en virksomhed, der går forrest. Stretch ændrer sig i takt med vores omverden og marked og har altid fokus på at skabe øget forretningsværdi for vores kunder. Ved at tænke forretningsværdi i alle vores aktiviteter, foretrækker vi:

  • Forretningsværdi før omkostning, tid og funktion
  • Mange små skridt før langsigtet planlægning
  • Et team før separate teams til IT og aktiviteter
  • En livscyklus før opdeling i projekter og administration
  • Tæt dialog før aftale og dokumentation

Vi gør ikke alt for alle

Stretch blev etableret i 2001 med ambitionen om at være den mest spændende konsulentvirksomhed på det skandinaviske marked. I dag differentierer vi os hos kunderne ved altid at have forretningsværdi i fokus sammen med en sikker leveringskapacitet og iværksætterånd. Vi udvikler os konstant som virksomhed og som mennesker. Vi er nysgerrige,  sigter mod resultater i vores og kundernes aktiviteter, men aldrig i en sådan grad, at vi glemmer omtanken for vores medmennesker.

Koncernen er aktiv på det skandinaviske marked med virksomheder i Stockholm, Malmö, Göteborg, Karlstad, København og Oslo.

Kollage01_Stretch_jogging_720x300

Læs også

Nye tider bringer nye vaner, vi har samlet hele vores gruppe på et nyt midlertidigt sted. Til siden