Nyheder

SAP + QlikView = SANDT

Stretch har indgået et strategisk partnerskab med Qlik R&D for at videre- og nyudvikle integrationen mellem SAP og QlikView.

For at hjælpe virksomheder, der kører SAP, med at få mest muligt ud af deres investering har Stretch, i tæt samarbejde med Qlik, udviklet nye spændende integrationsløsninger i løbet af det forgangne år. Løsninger, der bidrager til merværdi for virksomheder som både har SAP og Qlikview.

Blandt andet har vi nu udviklet en BEx-connector til Qlikview som supplement til de eksisterende SAP-connectors, siger Martin Sahlin, administrerende direktør for Stretch Danmark.

Den nye BEx-connector bliver frigivet i begyndelsen af 2015 og åbner muligheden for at genbruge den funktionalitet, der allerede er indbygget i BEx-querier. Således kan querien nemt blive forbundet til QlikView self-service analytics, noget der vil tilføje stor værdi for brugerne.

Den nye BEx-connector giver virksomhederne mulighed for, uden nye investeringer af tid eller arbejde, straks at bruge disse Bex-forespørgsler som grundlag for QlikView. Det er en fantastisk mulighed for virksomhederne, at have en strategisk QlikView BI-løsning for hele organisationen. Alt på ét sted, fortsætter Martin.

Med BEx-connectoren åbnes nye muligheder for virksomhederne hurtigt at se mønstre og få bedre indsigt i deres SAP-data gennem anvendelse af Qlikview.

Vi har set, at mange virksomheder som anvender SAP har komplekse BI-løsninger med både anvendelse af SAP og Qlikview. Med denne BEx-connector vil man kunne bruge det samme data grundlag fra SAP til visning i både SAP og Qlikview.

Dette hjælper med at træffe hurtigere og bedre beslutninger, noget der bliver mere og mere kritisk i dagens erhvervsklima.

For mere information om den nye BEx-connector, samt andre nye initiativer i integrationen mellem SAP og QlikView, kontakt Martin Sahlin på:

martin.sahlin@stretch.dk eller ring +45 25 17 17 59

del dette indlæg