Kom og arbejd med os!

Stretch er et innovativt konsulentfirma, som arbejder tæt sammen med vores kunder. Vi er det store lille konsulenthus, som leverer med personlighed og skaber forretningsværdi. Vi har kulturen og nærheden af en lille virksomhed, kombineret med styrkerne fra en stor organisation – det er Stretch! Hos os handler alt om leveringerne fra vores fantastiske ansatte. Sammen skaber og udvikler vi Stretch til den fantastiske virksomhed vi er!

Hvad?

Stretch er et konsulenthus indenfor IT og forretningsudvikling. Det er et firma, kombinerer varme og ydmyghed med mod og konkurrenceånd. Vi håber, at du har lyst til at være med på denne succesfulde rejse.

Hvordan?

Hos Stretch, er vi konsulenter. Vi fokusere på forretningsværdi for vores kunder, og vi agerer, som vi underviser. Hvilket er en af vores største styrker. Vores mål er at maksimere forretningsværdien for vores kunder, og vi foretrækker at benytte små skridt til at opnå dette.

Kultur

Vi forsøger ikke at være perfekte, bare bedre end vi var i går, både som virksomhed og som individer.

Vision

Alle vores kunder vil drivefremragende firmaer, hvor ressourcer er anvendt til sand forretningsværdi. Vi optimerer deres processer via fantastisk teknologi.

Læs mere om vores ansatte og DERES REJSE

Vi leverer værdi og viser hinanden omtanke

Hej! Jeg hedder Hampus og er fagchef på Stretch i Malmø. Jeg er ansvarlig for vores projektledere og vores forretningsanalytikere. Jeg arbejder også som konsulent, IT-projektleder og programleder, blandt andet…

Læs mere

At være en del af Stretch er unikt

Hej! Mit navn er Andreas, og jeg er konsulent hos Stretch. Som projektleder er jeg ansvarlig for e-handel, såvel som kunde og produktmanagement. Det jeg bedst kan lide ved mit…

Læs mere

Jeg har muligheden for at hjælpe med udviklingen af organisationer

Hi! Mit navn er Jesper, og jeg arbejder som konsulent indenfor indkøb. Jeg hjælper vores kunder med at transformere deres indkøbsprocesser og værktøjer. Den bedste del af mit job er,…

Læs mere

Rollen som konsulent er ikke så ensom som jeg havde troet. Den er det modsatte!

Hej! Mit navn er Kristina og jeg arbejder som forretnings konsulent hos Stretch. Den bedste del af mit job er at jeg får lov at møde mennesker og changen for…

Læs mere

Business Development

 • Project Management

  Projektledere hos Stretch har altid fokus på forretningsværdi! Dette består i at guide vores kunder, via små tiltag, til at håndtere deres udfordringer sammen. En af vores styrker har siden begyndelsen været kombinationen mellem vores forretningskompetencer og vores tekniske evner. Vi leverer altid som et samlet team – forretning og IT sammen!

 • Performance Management

  Uanset proces og industri er forretningsudvikling og Performance management vitale områder for vores kunder. Vi har omfattende erfaring i områder såsom Finans, indkøb, beslutningssupport med mere. Kravspecifikation og sags-håndteringsprocesser er også områder, hvor vi har en stor efterspørgsel fra vores kunder.

 • Business Intelligence

  Kendskab til egen virksomhed er kritisk for at maksimere forretningsværdien og opnå dine mål. Dem med den største viden, vil opnå mest! Stretch levere services og løsninger, som dækker alt fra rå virksomhedsdata til information, som hjælper dig med at træffe di rigtige beslutninger.

 • Procurement

  Vi vill hjælpe vores kunder med at opnå deres fulde potentiale indenfor procurement, inklusiv de interne anskaffelseprocesser, og ikke blot som en kanal til leverandører. Kort og godt, ønsker vi, at gøre jeres indkøbsorganisation til en integreret del af jeres forretning.

 • Change Management

  Når Stretch er involveret i udviklingen af en virksomhed, er en af vores prioriteter altid at arbejde med Change management. Dette består primært i at guide organisationen og møde brugerne på deres egne betingelser. Kommunikation og uddannelse er vigtige komponenter i denne forbindelse. Indenfor indlæring dækker vi hele spektret fra strategi til realisering.

 • CRM

  Vi definerer CRM (Customer Relationship Management) som alt, der har en påvirkning på en virksomheds forhold til kunderne, uanset om det er marketing, salg eller kundesupport, og uafhængigt af kanal eller kontekst. Via vores stærke ekspertise indenfor dette felt og fokus på operationelt lederskab, skaber vi forandringer både indenfor retningen og IT.

Technology

 • Ariba

  Ønsker du aftaler med dine leverandører, som vil generere bæredygtige besparelser og forsyne din organisation med den optimale værdi? Dette forudsætter den rigtige løsning til strategisk sourcing, ofte i kombinationen med stærke værktøjer. Vi hjælper organisationer med korrekt udnyttelse af Ariba. Sammen med vores globale kunder, varetager vi succesfulde projekter med fokus på forretningsværdi.

 • Salgsstyrke

  Stretch har en lang historik med at fokusere på kunderelationer, og tilbyder services til alle processer, der relatere til dette. Vi fokuserer vores ekspertise indenfor salg, kommunikation, kundeservice og marketing. Vi har projektledere og salgspecialister og efterspørgslen fra vores kunder er konstant stigende.

 • Integration

  Uanset teknologi og benyttet platform – spørgsmål om integration er altid centralt, da størstedelen af vores kunder er vant til at benytte flere systemer. Udfordringen er endnu større, når det er tid til at integrere lokale løsninger med Cloud baserede applikationer, mens kundernes skal sikres en ensartet oplevelse. Dette er hvad vores integrations konsulenter brænder for!

 • SharePoint & Office 365

  Hos Stretch benytter vi SharePoint til at støtte vores stores kunders forretningsprocesser og skabe effektive arbejdspladser. Samtidigt slår Office 365 stort igennem på markedet, og lader os skabe værdi, selv for de mindre firmaer. Kombinationen af vores kompetente specialister indenfor SharePoint og et servicetilbud på Office 365 er meget effektfuldt.

 • Microsoft .Net

  Der findes mange tilgængelige løsninger bygget med Microsoft .net og den tilhørende vifte af produkter og open source. De er perfekt tilpasset til kundens unikke behov. De har den optimale ydeevne. Brugervenlige websider og apps, kombineret med komplekse processer og integrationer. Fedt! For at det blivet godt, skal du som konsulent have både teknisk og virksomhedsforståelse.

 • System Management

  Mange virksomheder er usikre på deres SAP landskab. “RUNBasis365 – powered by Stretch”, tilbyder en sikker, simpel og skalerbar SAP System management løsning. Vore konsulenter er tilgængelige, når kritiske sager opstår, og vi kender SAP Basis og autorisationer. Vi supporterer vores kunder hele døgnet skræddersyet til behov og SAP landskab.

 • Atlassian

  Atlassian er et hurtigt voksende område indenfor applikationer. Vores Alassian team guider og supportere vores kunder processer i skræddersyede Atlassian løsninger, såsom Jira og Confluence. Sammen skaber vi samarbejdsplatforme, der bidrager til et positivt arbejdsmiljø – hvilket bidrager til øget værdig og bedre resultater hos vores kunder.

 • SAP

  SAP er den verdensledende udbyder indenfor virksomhedssystemer og vi har varetaget alle typer af forbedringsprojekter i SAP. Vi har eksempelvis fusioneret adskillige SAP systemer i forbindelse med opkøb, implementeret templates, udviklet ny funktionalitet eller optimeret eksisterende løsninger og integreret SAP med andre applikationer.

 • Agresso

  Indenfor små og mellemstore viksomheder er Unit4 Business World (tidigere kendt som Agresso) den oftest benytte ERP løsning – især i den offentlige sektor. Via vores forhistorie i fokuseret services til den offentlige sektor, har vi udviklet en ekspertise indenfor Agresso.

Download vores gratis guide til hvordan du får succes som konsulent

Klar til nye udfordringer? Aktuelle ledige stillinger Se ledige stillinger